Voor de vaste nachtdiensten zijn wij per direct op zoek naar een:

Verzorgende IG, niveau 3 voor 24 – 32 uur per week.

Functiebeschrijving
Berckendael Zorgvilla biedt een hoogwaardig alternatief voor wie intensieve zorg nodig heeft, maar het reguliere verzorgings- of verpleeghuis niet aanspreekt. Vanuit de visie ‘familiaire zorg’ spannen onze professionele medewerkers zich dagelijks met hart en ziel in voor de best mogelijke zorg! Als lid van ons zorgteam beantwoord je zorgvragen van onze bewoners, die variëren van lichte somatiek tot intensieve PG problematiek. Een hoge standaard van medische kwaliteit en service staat bij Berckendael Zorgvilla voorop. Het beste uit onze bewoners én jezelf willen halen is daarom een vereiste.

Ben jij die enthousiaste, flexibele teamplayer met een diploma en ervaring in de ouderenzorg? Wil je alleen het beste voor de bewoners? Ben je goed in je werk en zoek je een plek waar dat gezien en gewaardeerd wordt? Dan ben jij degene die we zoeken!

Wij bieden
– Een werkplek waar respect voor elkaar en een gezamenlijk gedragen visie en beleid de boventoon voeren.
– Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.
– De gelegenheid om opleidingen te volgen.
– De mogelijkheid om in deeltijd te werken.

Informatie en sollicitatie
Kom werken in één van de beste huizen van Nederland Berckendael Zorgvilla en stuur je CV met motivatie naar: info@berckendael.nl.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Debby van den Hoogenband, manager zorg en beleid. Zij is op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur te bereiken via: T: 06 – 5356 8591.