Over ons

Onze organisatie

Berckendael Zorgvilla is de tweede kleinschalige professionele woonzorgorganisatie onder leiding van Manager Zorg en Beleid, Debby van den Hoogenband.

“Net zoals Jacobahof Zorgvilla heeft Berckendael als doelstelling hoogwaardige diensten, services en zorg te verlenen aan senioren. Familiaire huiszorg van hoog niveau, dichtbij maar met respect voor de eigen invulling die ouderen aan hun leven willen geven.

Onze medewerkers zijn warm en betrokken en werken vanuit een servicegerichte instelling. Niet aangestuurd door een grote organisatie, maar persoonlijk en op de locatie. Hier zijn wij zichtbaar en aanspreekbaar”, aldus Debby van den Hoogenband.

De organisatie kunnen we beschrijven met de vijf kernwaarden die bij ons centraal staan:
Persoonlijk, Respect, Betrokkenheid, Vertrouwen en Liefdevol.

 

Onze mensen

Ons vaste team bestaat uit zeer betrokken mensen, zijn gediplomeerd en gekwalificeerd. Zij zorgen er dagelijks voor dat het de bewoners aan niets ontbreekt. Uiteraard staan we voor kwalitatief uitmuntende zorg, maar even zo belangrijk is ons hoge serviceniveau. Geen vraag is ons te veel.

Zowel bewoners met een kleine zorgvraag als bewoners met een intensieve zorgbehoefte voelen zich bij ons thuis. Misschien wel omdat we de tijd nemen om ons echt te verdiepen in de gewoonten, wensen en behoeften van onze bewoners.

 

Rondleiding in Berckendael Villa Berckendael

Contact

Berckendael Zorgvilla

Gemeentewerf 5

2651 CA Berkel en Rodenrijs

E. info@berckendael.nl

 

stel uw vraag

Locatie