particuliere zorginstelling berckendael

Particuliere zorg voor ouderen

Berckendael biedt particuliere zorg voor ouderen in een prachtig particulier verzorgingshuis. Onze woonzorg voorziening is gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Wij bieden wonen, zorg en dienstverlening voor ouderen met een zorgbehoefte en die niet langer zelfstandig kunnen wonen.

Een uitstekend alternatief als reguliere verpleeghuiszorg u niet aanspreekt. In Berckendael hebben wij 16 wooneenheden gerealiseerd, verschillend in grootte en in prijs. De toevoegde waarde van ons concept voor particuliere zorg voor ouderen:

  • – Liefdevolle en persoonlijke zorg
  • – Kleinschaligheid
  • – Huiselijkheid
  • – Vast klein team van professionele medewerkers
  • – Gerichte dagbesteding afgestemd op uw behoeften
  • – Comfortabele en luxe leefruimten

bewoonster particulier verzorgingshuis

 

Op onze website vindt u alle informatie over de mogelijkheden van wonen in combinatie met zorg. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Contact opnemen

 

Kosten particuliere zorg voor ouderen

In onze zorgvilla verschillen de prijzen per wooneenheid, afhankelijk van de grootte. U huurt bij ons een appartement en ontvangt daarnaast de zorg die u nodig heeft. Misschien moet u een hoge eigen bijdrage betalen voor reguliere zorg. Maar wilt u graag kwalitatief betere woonruimte, service en zorg? Dan kunt u kiezen voor kleinschalig ‘particulier’.

Heeft u een zorgindicatie, dan heeft de Nederlandse overheid een zorgplicht. U draagt zelf bij met een wettelijk vastgestelde inkomensafhankelijke eigen bijdrage voor huisvesting, eten en zorg. Deze bijdrage betaalt u aan het CAK (Centraal Administratie Kantoor).

Deze eigen bijdrage kan oplopen tot een bedrag van € 2.284,60 per maand. Meer informatie over de kosten van particuliere zorg voor ouderen? Bekijk onze met de tarieven voor de particuliere thuiszorg.

 

Ouderenzorg Zoetermeer

Er zijn verschillende mogelijkheden voor ouderenzorg in Zoetermeer en omgeving. Het grote voordeel van particuliere zorg voor ouderen is dat de zorg en ondersteuning helemaal op uw wensen wordt afgestemd. U staat echt centraal in onze dienstverlening en dat 24 uur per dag en 7 dagen per week. Ook als u intensievere zorg nodig heeft, kunnen we dat nog verder uitbreiden: wonen met zorg.

Rondleiding aanvragen