berckendael zorgvilla

Particuliere zorginstelling

Particulier verzorgingshuis berckendaelBerckendael: Sfeervolle particuliere zorginstelling met zorg op maat

Berckendael is een particuliere zorginstelling in Berkel en Rodenrijs voor ouderen met een zorgindicatie. We bieden kleinschalig wonen in een warme en huiselijke sfeer, aangevuld met 24 uurs individuele zorg. Geheel op maat, afgestemd op uw wensen. Met 16 wooneenheden in onze particuliere zorginstelling bieden wij hét alternatief op reguliere verpleeghuiszorg.

De appartementen in zorgvilla Berckendael zijn ruim, sfeervol en bieden privacy. U heeft een eigen badkamer met toilet, een kitchenette en een aparte slaapkamer. In de gemeenschappelijke ruimtes kunt u het gezelschap opzoeken van uw medebewoners en organiseren we regelmatig activiteiten.

Bent u op zoek naar een particuliere zorginstelling met persoonlijke zorg en aandacht? Dan vindt u dit bij Berckendael. Meer weten? Neemt contact met ons op, wij vertellen u graag over de mogelijkheden.U kunt ons ook direct bereiken op: 0181 -809 950

 

Contact opnemen

 

Met het professionele zorgteam bent u bij ons in goede handen

De kleinschalige opzet van Berckendael als particuliere zorginstelling maakt dat wonen met zorg op een heel persoonlijke manier wordt aangeboden. Wij werken met een vast team van professionele en betrokken medewerkers. 24 uur per dag en 7 dagen per week staan de verzorgenden en verpleegkundigen voor u klaar. De nadruk ligt altijd op persoonlijke aandacht en liefdevolle respectvolle zorg.

Op onze gloednieuwe locatie in Berkel en Rodenrijs is aan luxe en aandacht geen gebrek. Ons team bestaat zoals gezegd uit professionele medewerkers. Samen is het zorgteam veelzijdig en ontbreekt het de bewoners aan niets. Doordat ze zorg kleinschalig is, is er aandacht in overvloed.

 

personeel op stap met bewoners van particulier verzorgingshuis JacobahofWij zorgen voor plezier en vertier met leuke activiteiten

Wij proberen de beleving van het leven dat u gewend bent zo veel mogelijk intact te houden. Daarom organiseren we in onze particuliere zorginstelling vele activiteiten. Vindt u het leuk om buiten de deur activiteiten te ondernemen? Ook dat kan, we organiseren regelmatig uitjes met en voor de bewoners. Zo kunt u blijven genieten, ook op uw oude dag.

Voorbeelden van uitjes die worden georganiseerd bij onze luxe zorgvilla in Berkel en Rodenrijs zijn bijvoorbeeld groepswandelingen door de stad of door een stuk bos, maar ook niet zelden uitjes naar een leuke horecagelegenheid, museum of andere bezienswaardigheden.

Van alleen maar thuiszitten wordt niemand blij, dus erop uit en actief plezier hebben zijn bij Berckendael vanzelfsprekend.

 

Dè zorginstelling in het mooie Berkel en Rodenrijs

Berckendael is een verzorgingshuis in Berkel en Rodenrijs waar u op kunt rekenen en vertrouwen.
Wij maken wonen met zorg prettig, maar ook betaalbaar
. Bel gerust om eens te overleggen over de mogelijkheden en kosten om in onze zorginstelling te komen wonen!

Heeft u interesse? Dan maken wij graag een afspraak met u voor een persoonlijke kennismaking en een uitgebreide rondleiding. Eerst op uw gemak thuis lezen wat zorginstelling Berckendael in Berkel en Rodenrijs allemaal te bieden heeft? Dan kunt u een informatiepakket aanvragen.

Geheel gratis en vrijblijvend!

Rondleiding in Berckendael