Berckendael locatiefoto

Particuliere zorginstellingen

Particuliere zorginstellingen zijn hét alternatief voor mensen die wonen en zorg willen combineren. Die liever niet gebruik willen maken van reguliere verpleeghuiszorg. Die hun comfortabele levensstijl willen blijven behouden. Die zich thuis willen voelen. Berckendael is een particuliere zorginstelling waar u dit allemaal kunt vinden. Een prettige en professionele combinatie van persoonlijke zorg en comfort.

Onze vijf kernwaarden:

  • – Persoonlijk
  • – Respect
  • – Betrokkenheid
  • – Vertrouwen
  • – Liefdevol

In Berckendael – onze kleinschalige particuliere zorginstelling in Berkel en Rodenrijs – kunt u zelfstandig wonen en is de zorg die u nodig heeft altijd dichtbij. Een eigen woonruimte, maar toch met veel privacy. In onze particuliere zorginstelling staan de individuele behoeften van de bewoners voorop. Meer informatie.

 

Informatiepakket aanvragen

 

Wonen in Berckendael

Als u in onze particuliere zorginstelling komt wonen dan heeft u te maken met een klein vast team. Allemaal zeer betrokken mensen, zeer deskundig, gediplomeerd en gekwalificeerd. Onze verzorgende en verpleegkundigen zorgen er iedere dag voor dat het u aan niets ontbreekt. Geen vraag is ons te veel.

Wij zorgen er met elkaar voor dat u zich bij ons thuis voelt. Het wonen en leven in de ruime appartementen is comfortabel. Want de wooneenheden zijn stuk voor stuk van alle gemakken voorzien. De 16 woningen hebben allen een eigen badkamer, klein keukentje en aparte slaapkamer. Een geruststellende gedachte is het dat alle nodige zorg en verpleging altijd binnen handbereik is.

 

Particuliere zorgvilla

De kracht van particuliere zorgvilla Berckendael ligt in het bieden van maatwerk aan onze bewoners en het hanteren van een hoge servicestandaard. Heeft u vragen heeft over de kosten van het wonen in particuliere zorgvilla Berckendael? Neem dan gerust contact met ons op. In een persoonlijk gesprek horen wij graag wat uw wensen en zorgbehoeften zijn.

Wij helpen u dan graag met een voorstel op maat. En u kunt uiteraard even rustig een kijkje nemen tijdens de rondleiding.

 

Rondleiding in Berckendael