Villa Berckendael

Wonen met zorg in een eigen zorgstudio op een fantastische locatie in Berkel en Rodenrijs en daarbij alle zorg ontvangen die u nodig heeft. Wie wil er niet op deze wijze oud worden? Villa Berckendael huisvest in totaal 26 zorgstudio’s in een kleinschalige luxe zorgvilla voor senioren. In de zorgvilla bevinden zich tevens behaaglijke en luxe gemeenschappelijke ruimtes zoals de woonkamer, gemeenschappelijke eetkamer, keuken, leeskamer, etc.

 

Wonen zoals thuis, waar zorg altijd dichtbij is

De ruime zorgstudio’s in de sfeervolle zorgvilla bieden privacy en hebben een eigen badkamer met toilet en kitchenette. Iedere woning kan worden ingericht met eigen meubilair, waardoor het direct voelt als thuis. Wij bieden 24 uur per dag een totaal pakket van lichte huishoudelijke en persoonlijke ondersteuning tot aan intensieve verpleeghuiszorg. De maaltijden worden dagelijks vers gemaakt in onze gezellige woon- keuken. Ook is er een activiteitenbegeleider die, indien gewenst, verschillende activiteiten met de bewoners zal ondernemen. Zo komen zorg en huiselijkheid samen.

Plezier beleven in onze zorgvilla

Elke bewoner heeft een heel leven achter zich. Wij proberen dit leven en de daarbij behorende beleving zo goed als het kan intact te houden tjdens hun verblijf in onze zorgvilla. Daarom organiseren we in huis vele activiteiten, maar bezoeken we ook met de bewoners evenementen en leuke attracties. De bewoners genieten hier volop van en wij genieten als we de bewoners zien lachen en zij oprecht plezier beleven.

 

Rondleiding in Berckendael Onze zorg

Contact

Berckendael Zorgvilla

Gemeentewerf 5

2651 CA Berkel en Rodenrijs

E. info@berckendael.nl

 

stel uw vraag

Locatie